Team LeaseVIA

Wil je weten wie je aan de telefoon hebt? Wie je die mail heeft gestuurd of met wie je een afspraak hebt gemaakt? Maak kennis met de mensen achter LeaseVIA en met hun passie voor mobiliteit.

Jeroen Jeucken (geboren 1969)
"Al ruim 25 jaar ben ik actief in de leasebranche. In deze jaren heb ik alle commerciële rollen binnen het leasebedrijf vervuld, van junior binnendienst tot aan vestigingsdirecteur bij een middelgrote leasemaatschappij. In 2018 heb ik de handschoen opgepakt en werd ik medeoprichter en commercieel directeur van LeaseVIA."

"Financiële dienstverlening zit in mijn bloed. Mijn rol als adviseur start altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Alle wensen en behoeften worden zorgvuldig in kaart gebracht en de passende mobiliteitsoplossingen worden uitgewerkt en geborgd in een op maat gemaakte mantelovereenkomst. Mijn doel is om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze klanten. Dit doen we vanuit vakkennis maar dan wel met veel enthousiasme op een persoonlijke manier."

"Maatwerk in dienstverlening is mijn credo en dit komt volledig tot zijn recht bij LeaseVIA."

Mark Arts (1974)
"Als kind ben opgegroeid in een autobedrijf en zowel hier als bij de latere werkgever alle mogelijke functies binnen het autobedrijf eigen gemaakt. Daarna kwam de overstap naar autoleasing en ben ik gaan werken op de operationele afdeling van een leasemaatschappij. Naast de dagelijkse werkzaamheden behaalde ik in de avonduren de benodigde diploma’s als verzekeringsadviseur. Na het behalen van deze diploma’s ben ik gaan werken bij een assurantiekantoor waar ik met veel plezier als adviseur voor de MKB relaties werkzaam ben geweest. Na zes jaar besloten om als zelfstandig assurantieadviseur aan de slag te gaan. Ook in deze periode wederom de diverse opleidingen gevolgd en de dienstverlening uitgebreid met zowel risico- als verzuimmanagement."

"In 2018 ben ik benaderd om weer terug te keren in de autobranche, en dan in het bijzonder in leasing. Na de eerste gesprekken en het verrichten van werkzaamheden was de keuze snel gemaakt. Weer terug in de autobranche en niet alleen gericht op voertuigen maar ook en nog veel meer op mobiliteit."

"Als jonge leasemaatschappij zijn we in beweging, we zijn mobiel. En dat geeft alle ruimte voor advisering, begeleiding en vernieuwing."