Leasen met een persoonlijke kijk op mobiliteit

LeaseVIA is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij. Daardoor kunnen wij je eerlijk en objectief adviseren. Wij richten ons actief op het midden- en kleinbedrijf. Dat doen we met mobiliteitsoplossingen op maat. Voor de inzet van een personenwagen of bedrijfsauto, maar net zo makkelijk ook een fiets, ben je bij LeaseVIA aan het juiste adres. Kies daarbij voor Full of Netto Operational Lease, Flexlease, Sale & Leaseback of Wagenparkbeheer. Bij ons vind je altijd een oplossing die bij je past.

LeaseVIA is een jong bedrijf, maar onze mensen hebben een jarenlange ervaring in de leasebranche. Wij staan garant voor deskundige en oprechte adviezen. Onze benadering is persoonlijk en gastvrij. Wij zetten ons elke dag opnieuw in om jouw mobiliteitswens te vervullen met de beste oplossing. Dat doen wij met hart en ziel, want mobiliteit zit ons in het bloed. Naast onze kennis maken wij gebruik van optimaal ingerichte IT-processen. Zo kunnen we de dienstverlening die we met je afspreken 100% waarborgen. Dit bespaart tijd en kosten wat je terugziet in lagere mobiliteitskosten.

Vandaag nog de voordelen van LeaseVIA ontdekken? Neem dan contact met ons op via 088-7500250 of info@leasevia.nl. Wij helpen je snel op weg.